Hirdetés

The Crew 2 - már regisztrálhattok a bétára

|

Nemrég elcsúsztatták a The Crew folytatását, így a fejlesztőknek bőven lesz idejük javítani a játékon. Például azokon a részeken, amiket a bétateszt során jeleznek nekik a résztvevők. Jelentkezzetek ti is.

Hirdetés

December elején jelentette be a Ubisoft, hogy a Far Cry 5 és a The Crew 2 is később érkezik az eredetileg tervezettnél, ami azt jelenti, hogy nem 2018. március 16-tól, hanem valamikor 2018 áprilisa és szeptembere között száguldozhatunk majd az égen, vízen és földön a virtuális Amerikai Egyesült Államokban. 

Hirdetés

Addig bőven van idő teszteltetni a játékosokkal a programot és kijavítani a hiányosságokat, amire Paca gamescomos tapasztalatai alapján szükség is van. A The Crew 2 első bétatesztje pedig hamarosan indulhat, hiszen már lehet jelentkezni rá a megadott honlapon. Csupán egy Ubisoft-fiók szükséges hozzá, valamint ki kell választani a platformot is, ezt követően már csak a szerencsén múlik a siker. A béta dátuma egyelőre még nem ismert. 

Nektek hogy tetszett az első rész? Kipróbáljátok majd a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)