Hirdetés

The Crew 2 gameplay - sebesség mindenhol

|

A játék megjelenésére még nyárig várnunk kell, de legalább már kaptunk gameplay videót is a The Crew 2-ről.

Hirdetés

A Ubisoft nyílt világú, egész USA-n átszelő autós (motoros-motorcsónakos-repülős) játéka június 29-én érkezik PC-re PS4-re és Xbox One-ra. Ezidáig nem nagyon publikált a kiadó a gameplay-ből, de most az IGN jóvoltából közel negyedórán keresztül csodálhatjuk meg a The Crew 2-t.

Hirdetés

Ezekben megismerkedhetünk egy új játékmechanikával, a transforminggal. Ennek köszönhetően egyik pillanatról a másikra válthatunk járművet, töltőképernyő nélkül. Igen, például repülés közben válthatunk csónakra, hogy becsapódjunk egy nagyváros közepén - és nem feltétlenül a vízre.

A játékmódok a zárt alpha tesztverzió óta nem változtak, továbbra is az utcai, off-road, pro és freestyle versenyeken mutathatjuk meg, mit tudunk. A free drive ideje alatt pedig valami ilyesmire lehet számítani:

A június 29-i megjelenés előtt még egy béta időszakra is számíthatunk mind a három platformon, de erről később oszt meg részleteket a Ubisoft.

Ti várjátok már a The Crew 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)