Hirdetés

The Crew 2 - ingyenes lesz pár napig

|

Az új frissítés megjelenése alkalmából ingyen játszhatunk a játékkal a napokban.

Hirdetés

A Ubisoft a The Crew 2-nél is megtartotta jó szokását, ingyen pakol bele új tartalmakat még legalább jövő tavaszig.

Hirdetés

Épp most érkezett meg a Demolition Derby, illetve a PvP versenyzés lehetősége, úgyhogy remek alkalom ez az új játékosok becsábítására. December 13. és december 16. között minden PC-s, PlayStation 4-es, illetve Gold előfizetéssel rendelkező Xbox One-os korlátlanul játszhat a játékkal egy forint kifizetése nélkül, ráadásul egy-egy autó is jár azoknak, akik élnek a lehetőséggel. Ez platformonként más: PC-sek a Ford GT 2005 Touring Car Editiont, a PS4-esek a Maserati Gran Turismo S 2009 Touring Car Editiont, a One-osok pedig a BMW Z4 GT3 2011-et kapják meg. Keressétek a próbaverziót Steamen, Uplayen, a PS Store-ban vagy az Xbox Store-ban, és ha tetszik az élmény, fontoljátok meg a vásárlást, most 67%-os kedvezménnyel kapható minden kiadás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)