Hirdetés

Pár napig ingyen játszható a The Crew 2

|

A Ubisoft és az Ivory Tower nyitott világú versenyjátéka ideiglenesen szélesre tárta a kapukat a játékosok előtt.

Hirdetés

A Ubisoft már többször is beengedte a játékosokat, hogy felfrissítse a The Crew 2 játékosbázisát, és most az ünnepi időszakot megelőzően is készült egy több napig tartó próbakörrel - akár vehetitek úgyis, hogy kivételesen verdákat hozott a Mikulás virgács vagy csoki helyett. 

Hirdetés

A kiadó bejelentése alapján december 5-től december 8-ig a PC-s, PS4-es és Xbox One-os játékosok bármiféle költségek nélkül belevethetik magukat a The Crew 2-be, és erre az időszakra megkapják a teljes játékot, beleértve a legújabb tartalmi frissítést, a Blazing Shots-ot is. Utóbbi olyan elfoglaltságokat kínál, mint a heti PvE versenyek és az egyedi LIVE Summit események, amellyel exkluzív jutalmakat lehet bezsebelni a ranglistára kerüléssel. A játék tölthető Uplay-ről és az Epic Games Store-ból, valamint a PlayStation Store-ból és az Xbox Store-ból. 

Azok, akik az ingyenes időszak alatt kedvet kapnak a The Crew 2-höz, nem csupán továbbvihetik a mentésüket a teljes változat megvásárlásakor, de 70%-os kedvezménnyel szerezhetik be azt és a Season Pass-t is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)