Hirdetés

Ismét ingyen égethetjük a gumit pár napig a The Crew 2-ben

|

Perzselődhet az aszfalt, füstölhet a gumi, röföghetnek a V motorok, ugyanis holnaptól kezdve ingyen fedezhetjük fel Amerikát földön, vízen és a levegőben.

Hirdetés

Ezen a héten a motorsport szerelmeseinek kedveskedik az Ubisoft, ismét megnyitja előttünk Amerika virtuális kapuit a francia kiadó. A nyílt világú, árkád stílusú versenyzésről elhíresült The Crew 2-t tavaly decemberben már elvihettük egy próbakörre, de ha esetleg akkor lemaradtatok volna, most ti is kipróbálhatjátok a hosszú hétvége alatt.

Hirdetés

Az Ivory Tower játéka most PC és PlayStation 4 konzolokon lesz ingyenesen elérhető, ebből a körből tehát ezúttal sajnos az Xbox One tulajdonosok kimaradnak. A PlayStation felhasználók esetében fontos viszont megemlíteni, a PlayStation Plus tagság is elengedhetetlen kellék lesz ahhoz, hogy kiélvezhessék a játék minden szegletét az ingyenes hétvégi próbaidőszak alatt. Akik nem rendelkeznek az extra előfizetéssel, azok nem férnek hozzá a multiplayer versenyzésekhez, viszont minden más tartalmat ugyanúgy megkapnak beleértve a legújabb, Inner Drive frissítést is. A PC-s közösséget nem érinti ez a probléma.

A játék már most előtölthető a PC-n és PS4-en is, maga a nyílt hétvége pedig április 9-től lesz elérhető, egészen pontosan délelőtt 9 órától. Az ingyenes időszak április 13-án ér véget, a benzingőz hívei egészen hétfő este 11:00-ig mérhetik össze erejüket. A kiadó erre az időszakra való tekintettel egy hatalmas leárazással is megspékelte a játékot: ha valaki kedvet kapna a Ken Blockot megirigylő eszeveszett versenyzésekhez, az most PC-n 75%-kal olcsóbban, vagyis 15 euróért csaphat le a The Crew második részére. Az Ubisoft külön kihangsúlyozta, hogy a hétvége alatt elért eredményeink és a feloldott tartalmak vásárlás esetén a próbaidő után is megmaradnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)