Hirdetés

The Crew 2 - hamarosan nyílt bétára is számíthatunk

|

A múlt hétvégi zárt béta után nemsokára bárki kipróbálhatja, milyen élményt nyújt a The Crew 2.

Hirdetés

A Ubisoft a legutóbbi egy blogbejegyzésben beszélt a The Crew 2-ről, annak bétájáról, illetve az első The Crew jövőjéről is.

Hirdetés

Ha kimaradtatok volna a hétvégi zárt bétatesztelésből (vagy a korábbi zárt alfából), ne bánkódjatok - hamarosan bárki kipróbálhatja megjelenés előtt a The Crew 2-t. A játék hivatalos honlapján már szerepel az ominózus "coming soon" kifejezés, de a bejelentést nem kapkodják el, inkább a jövő heti E3-ra tartogatják.

A The Crew első részével kapcsolatban pedig megtudtuk, hogy több kiegészítő, patch és frissítés már nem fog érkezni hozzá. A szervereket viszont nem zárják le, időnként karbantartást is fognak végezni, illetve az adódó online hibákat igyekeznek mielőbb javítani. Három év után tehát megszűnik a játék támogatása, de ez teljesen érthető, nyilván a jövőben a The Crew 2-re koncentrálnak majd a fejlesztők.

A The Crew 2 június 29-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de előtte még a Ubisoft E3-as konferenciáján várhatóan mesélnek róla egy kicsit. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)