Hirdetés

The Crew 2 - PvP is érkezik a Demolition Derby frissítéssel

|

Jövő héttől végre több játékmódban is összecsaphatunk majd más játékosokkal.

Hirdetés

Elég furán vette ki magát, hogy pont a kompetitív többjátékos módok hiányoztak a Ubisoft online játékából, de amúgy is kínált annyit, hogy simán tudtunk várni ezekre.

Hirdetés

Szerencsére már nem kell sokat, ugyanis december 5-én jelenik meg a Demolition Derby frissítés, melynek fő eleme persze a roncsderbi, de ez hozza el a PvP-zés lehetőségét is. A mindenféle online versenyekben egyszerre 8 játékos csaphat össze, az elérhető események folyamatosan frissülnek, és aki nagyobb dicsőségre vágyik, ligákban is indulhat.

A roncsderbi kapcsán egyébként még megtudtuk, hogy négy, teljes mértékben törhető autót kapunk (amik szabadon is vezethetők, és úgy is zúzódnak), illetve két arénát, melyek egyikében kilökhetjük vetélytársainkat, a másikban pedig nehezítő elemeket (zuhanó lift, óriási, rugóra szerelt bokszkesztyű stb.) kell kerülgetnünk.

Érkezik továbbá néhány Drift, Alpha Grand Prix és Rally Cross kihívás, valamint egyéb tennivalók. Mindez természetesen ingyen, mert ilyen világot élünk, hála az égnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)