Hirdetés

The Crew 2 - ingyen kapjuk az első év mindhárom tartalmi csomagját

|

Egy baráti megoldással állt elő a Ubisoft, ami nem zárja ki a DLC-kből azokat sem, akik nem akarnak a vételárnál többet költeni a játékra.

Hirdetés

A The Crew 2 június 29-én fog megjelenni a nagyobb platformokra, azt követően pedig a fejlesztők gőzerővel elkezdenek dolgozni a frissítéseken. A játék első évében 3 tartalmi csomagot, és 22 új járgányt kapunk majd, amelyek mindegyikéhez hozzáférhetünk majd teljesen ingyen.

Hirdetés

Aki mégis befizeti a 40 eurós szezonbérletet, az 7 nappal korábban érheti majd el a verdákat. A Season Pass még tartalmaz 2 exkluzív ruhát, egy exkluzív lakást, és 20 százalék kedvezményt a játékbeli üzletben.

Az első év tartalmairól egy magyar feliratos trailer is érkezett. A lejátszás gombot követően ne felejtsétek el bekapcsolni a feliratokat sem.

A The Crew 2 első DLC-je szeptemberben érkezik 5 új járgánnyal, egy Hovercraft kategóriával és legendary kategóriás tuning darabokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)