Hirdetés

The Crew 2 - így működnek majd a több járműves versenyek

|

A The Crew második részében nem csak a földön, de akár a vízen és a levegőben is versenyezhetünk majd. Hogy fog ez mégis működni a gyakorlatban?

Hirdetés

Az idei E3-on a Ubisoft többek között bejelentette a The Crew 2-t is, amely igen nagy változtatásokkal toldja meg az első részben megismert open world autós őrületet. A folytatás legfontosabb újdonsága, hogy már nem csak a földön, de akár a vízen és a levegőben is száguldozhatunk, viszont ezidáig nem volt teljesen világos, hogy egy verseny közben ez hogy is működik.

A játék egyik legújabb gameplay videójában a fejlesztők kommentálják az eseményeket, így végre pontosan megérthetjük, hogyan is függenek majd össze az egyes járművek egymással: a versenyek úgy fognak működni, mint egy triatlon, tehát amikor befejeztük az autós szakaszt, akkor átugorhatunk egy motorcsónakba, majd végezetül egy repülőbe. Természetesen az is előfordulhat, hogy amikor mi elkezdünk egy új szakaszt, akkor egyes versenytársaink még az előző járművükben ülnek, tehát nincsenek különválasztva az egyes versenyek.

Ami különösen szuper, hogy a versenyeken kívül azonnal váltogathatunk, hogy most éppen milyen járműben szeretnénk felfedezni a The Crew 2 hatalmas, többezer négyzetkilométeres világát.

Nektek hogy tetszik a játék? Feliratkoztatok már a bétatesztre? Ha még nem, itt tehetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)