Hirdetés

The Crew Xbox One bétakulcs osztás a GSO-n!

|

The Crew bétakulcs osztás a GSO-n! A Ubisoft autós MMO-ja újra megnyitja a kapuit, nálunk pedig itt vannak az Xbox One-os verdák kulcsai.

Hirdetés

Hamarosan indul a The Crew béta, hogy a megjelenés előtt még egyszer elvihessétek egy körre a Ubisoft MMO-szerű versenyjátékát. Ezúttal Xbox One-on.

November 6-án reggel 10:00-tól indul a The Crew konzolos bétája, szóval három teljes napotok lesz arra, hogy megnézzétek mit is tud a játék Xbox One-on. Érdemes figyelni, hogy a még ma beváltott kulcsokért cserébe a Ubisoft már a béta első napján küldi a kódot, viszont ha csütörtökig vártok, akkor nagy valószínűséggel majd csak pénteken csatlakozhattok a bétába. Szóval, tessék szépen sietni.

Nincs is más dolgotok, mint az alábbi mezőbe beírni az emailcímeteket és mi már küldjük is nektek azt a kódot, amit a The Crew béta hivatalos oldalán be tudtok váltani.

 A BÉTA KULCS OSZTÁS LEZÁRULT!

A The Crew megjelenés december 2-án várható. De most már tényleg. 

Jó versenyzést kívánunk mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)