Hirdetés

The Crew: Calling All Units - megjelent az új kiegészítő

|

Elérhetővé vált a The Crew második és valószínűleg utolsó kiegészítője, a Calling All Units, ennek apropójából a Ubisoft még utoljára megmutatta nekünk, hogy mit hoz.

Hirdetés

A Ubisoft 30. születésnapja alkalmából szeptemberben bárki ingyen bezsebelhette PC-re a The Crew-t, de ami volt, elmúlt, ideje hát továbblépni, mondjuk a versenyjáték új kiegészítőjével.

A Calling All Units középpontjában a rendőrös üldözés áll: a játékosok az igazságszolgáltatás oldalára állhatnak egy 12 küldetéssel bíró sztoriszál során, vadonatúj, rendőrségi járgányokat vezetve. Azonban ha valakit az illegális utcai versenyek világa jobban vonzz, akár azon az oldalon is átélheti a történéseket, akár a haverokkal együtt is. A számos új verdát, kütyüt, képességet és megnövelt szintlimitet kínáló kiegészítő launch trailere ízelítőt ad az adrenalinnal teli macska-egér játékból, nézzétek meg, talán meghozza a kedvet. 

A Calling All Units önmagában és a The Crew Ultimate Edition részeként is beszerezhető, amely ezenkívül a Wild Runt és a Season Passt is magába foglalja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)