Hirdetés

Már ingyen letölhető a The Crew

|

A Ubisoft 30. születésnapja alkalmából adott következő ajándékot mától egy hónapig bárki bezsebelheti PC-re.

Hirdetés

Negyedik hónapja tart a Ubisoft Ubi30 promóciója. Júniusban a Prince of Persia: The Sands of Time-ot, júliusban az első Splinter Cellt, augusztusban a Rayman Originst, most, szeptemberben pedig a The Crew-t tette a kiadó ingyenesen elérhetővé minden Uplay felhasználó számára.

Ahhoz, hogy megszerezzétek, csak el kell látogatni erre az oldalra, belépni Uplay fiókotokba (vagy ingyenesen regisztrálni), majd a "Get the game now" gombra kattintani. Ha ez megvan, tölthetitek és játszhatjátok is, örökre a tiétek marad.

Az eddigi kínálattal maximálisan elégedettek lehetünk, kíváncsian várjuk, az év maradék három hónapjára mivel készül a csapat. Ti mit szeretnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)