Hirdetés

The Crew - ősszel jön, itt az első gameplay

|

A Ubisoft megerősítette, hogy ősszel végre megjelenik „forradalmi” autós játéka, a The Crew, és kiadta az első játékmenetet bemutató videót, sőt, egy apró játékot is szervezett nektek.

Hirdetés

A The Crew egyike volt azoknak a játékoknak, amikről tavaly a Ubisoft úgy gondolta, ráfér még a csinosítgatás. Úgy egy évnyi.

A ma érkezett sajtóközleményben a kiadó megerősítette, hogy a játék idén ősszel megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A közleményhez csatolták az alábbi videót és a picivel még lejjebb lévő képeket, amik nem csak szimplán arra szolgálnak, hogy megmutassák, milyen szép és szórakoztató is lesz a The Crew, hanem egy nyereményjáték (inkább ajándékosztás) részei is. Mától keressétek a médiaanyagokon (videók, képek, stb.) az arany rendszámtáblákat, majd küldjétek be a kódokat erre az oldalra. A kódokkal exkluzív játékbeli tartalmak, „rejtélyes jutalmak” és egyéb jóságok nyílnak meg. Nézzétek a videót, majd a képeket, sok sikert a vadászathoz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)