Hirdetés

The Crew - frissítés és új ingyenes tartalom jön a héten

|

Csütörtökön jelenik meg az új The Crew patch, ami számos javítás mellett egy új PvP módot is hoz, teljesen ingyen.

Hirdetés

Továbbra is népszerű a Ubisoft nyílt világú autóversenyes játéka, a The Crew, és reméljük, ez még egy jó darabig így is marad.

A csütörtöktől elérhető következő frissítéssel javítanak a quick co-op funkción, fejlesztik a PvP lobbyt, megoldják a statisztikák, eredmények törlődésének problémáját, növelik a belső nézet frame rate-jét, változtatnak néhány autó kezelhetőségén és sebességén (számos kocsival például már nem lehet őrült sebességgel tolatni), és fejlesztik az MI viselkedését is. A teljes listát a The Crew hivatalos oldalán találjátok, de ami a legfontosabb: Jön egy új PvP mód, az Elimination, ami alighanem követi a korábbi játékokban látott kiesős versenyek alapelveit, tehát minden körben kiesik az, aki az utolsó helyen ér célba. Ezt tíz új pályán játszhatjuk, emellett négy új faction misson is elérhetővé válik majd, és mivel nem DLC-ről, hanem szimpla frissítésről beszélünk, egy fél fillért sem kell érte fizetni. A mai világban ennek örülni kell.

A The Crew tavaly decemberben jelent meg, az első DLC érkezésének időpontját még nem tűzték ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)