Hirdetés

The Crew - holnaptól ingyen is száguldozhatsz

|

Érdekel a The Crew, a Ubisoft szerepjátékos elemekkel tarkított versenyjátéka, de még nem mertél belevágni? Most ingyen is kipróbálhatod.

Hirdetés

Sokan panaszkodnak manapság arra (az elmúlt hónapok megjelenéseit elnézve valamilyen szinten jogosan), hogy ma már nincsenek demók, így semmi nem garantálja, hogy egy a sokat ígérő trailerek után valóban minőségi játékot kapunk. Ebben különösen érintett a Ubisoft, aki megpróbál jó útra térni.

Bár a The Crew már decemberben megjelent, a kiadó most érezte szükségesnek, hogy több játékost is bevonjon a buliba. Éppen ezért úgy döntöttek, hogy holnaptól egy időre ingyenessé teszik a játékot a PlayStation 4 és Xbox One tulajdonosoknak.

Az akció keretein belül két óráig nyúzhatjuk a kocsikat, és aki PS Plus vagy Xbox Live előfizető, kooperatív küldetéseket is teljesíthet. A játékban elért eredményeinket aztán átvihetjük a teljes játékba is, ha úgy döntenénk, hogy megvesszük azt. Mindeközben egy méretes frissítés is érkezik, amely új kocsikkal, PvP játékmóddal, extra küldetésekkel és egyéb izgalmakkal színesíti a játékmenetet.

Ti kipróbáljátok majd a The Crew-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)