Hirdetés

The Crew - ezt kínálja a Season Pass (videó)

|

A The Crew nemrég bejelentett Season Pass-ének tartalma immáron traileren is nyomon megtekinthető, és mint kiderült, nem csak a fizetős játékosok járnak jól.

Hirdetés

Egy hete a Ubisoft a The Crew bétatesztjét érintő információk mellett beavatott minket a Season Pass rejtelmeibe is, viszont csak szóban tették mindezt, kedvcsinálóval nem járultak hozzá a plusz tartalmak szemléltetéséhez. Most pótolták az apró hiányosságot. 

Ahogyan korábban részletesen is leírtuk, a The Crew Season Pass exkluzív verdákkal, új küldetésekkel, tuning- és autócsomagokkal, vadonatúj játékmódokkal, további funkciókkal és úgy összességében véve rengeteg extra letölthető tartalommal kecsegtet, ezekről duruzsol nekünk a szolgáltatáshoz kiadott trailer:

A szezonbérlet egyben 19,99 fontot (~7740 forintot) kóstál, míg az egyes csomagokért 5,49 fontot (~2125 forintot) kell kipengetnünk, de azok sem maradnak bónuszok nélkül, akik egyetlen forintot sem szeretnének a játék árán felül költeni erre, ugyanis a Ubisoft és az Ivory Tower ingyenes tartalmakkal is jelentkezik majd meghatározott időközönként. Hogy mikor pontosan milyen bővítményre számíthatunk, azt a következő infografika hivatott bemutatni:

A The Crew december másodikán jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és jelenlegi generációs konzolokra (PlayStation 3-ra okkal nem). Ti éltek a Season Pass lehetőségével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)