Hirdetés

The Crew - nyugi, nem lesz vele gond

|

A Ubisoftban az Assassin's Creed Unity miatt rengetegen csalódtak, de ígéretet kaptunk arra, hogy a The Crew-nál ez nem ismétlődik meg.

Hirdetés

Rengetegen várták izgatottan az Assassin’s Creed Unity megjelenését, majd még többen fejezték ki csalódottságukat, amikor kiderült, hogy a játék hemzseg a bugoktól, és a sebességgel is komoly problémák vannak.

Ugyan a The Crew fejlesztéséért egy másik csapat felel, az emberek már óvatosan nyúlnak a polc felé, ha Ubisoft terméket látnak. Pontosan ezért kereste fel a The Metropolist Serkan Hasan játék dizájnert, aki biztosított minket arról, hogy a Crew esetében nem kell attól tartanunk, hogy bugok rontják le a játékélményt.

Nyilván nincs az a fejlesztő, aki kiadás előtt elárulná, ha baj van a projekttel, de Hasan elmondása szerint azért sem lehet gond, mert nagyon sokáig tesztelték a játékot ők is és a közösség is a béta alkalmak alatt. 

Azon szerencsések, akik játszhattak már a programmal, azt nyilatkozták, hogy stabilnak tűnik a dolog, de azért mind tudjuk, hogy pár ezer játékos bétázgatása nem egyenlő a nyitásnál kialakuló tömeg terhelésével. Reméljük, hogy nem lesz semmi gond, és mindenki mosollyal az arcán gurulhat majd a naplementébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)