Hirdetés

Szeretnél egy The Crew: Wild Run bétakulcsot? Kattints!

|

Épphogy véget ért egy béta, máris itt a másik: most kaptunk 500 kulcsot a The Crew: Wild Run bétájához, és mi mind-mind szétosztjuk ezt köztetek!

Hirdetés

Nincs megállás, pörögnek a bétatesztek, amikkel mindenki jól jár: a játékosok megjelenés előtt próbálhatják ki a legújabb címeket, a fejlesztők pedig értékes visszajelzést kapnak azzal kapcsolatban, min kell javítaniuk. 

A Ubisoft a Rainbow Six: Siege és a Might & Magic: Heroes VII után a The Crew: Wild Run kapcsán is bétázni hív minket, de annak ellenére, hogy a játék konzolokra is megjelenik, a béta csak PC-n játszható. Október 15-én, azaz holnap indul, és egészen október 18-ig tart, ennyi idő áll rendelkezésre, hogy kipróbáljuk a kiegészítő újdonságait - és higgyétek el, rengeteg kiugró változás jön. Bétakulcsot alább, e-mail-címetek megadásával kérhettek, igyekszünk mihamarabb kiküldeni őket.

A KULCS OSZTÁS LEZÁRULT

A beváltás menete a következő:

1. Látogassatok el a thecrewgame.com/beta oldalra.

2. Kattintsatok a "Redeem your guaranteed access code" lehetőségre.

3. Jelentkezzetek be Uplay fiókotokkal

4. Írjátok be az e-mailben kapott kódot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)