Hirdetés

Bezár a The Culling 2, feltámad az eredeti

|

A meglepően sikertelen The Culling 2 bezárja kapuit, de az azt fejlesztő cégnek még vannak tervei a jövőre nézve.

Hirdetés

A The Culling 2 megjelenése meglehetősen gyenge volt. Életciklusának legmagasabb játékosszáma 249 volt, és az átlagos játékosszám is egy elképesztő hatos. Ennek és az eredeti játékostábor dühének hatására a fejlesztő úgy döntött, hogy nem bohóckodik tovább.

Hirdetés

A Xaviant bejelentette, hogy drasztikus lépésekre készülnek. Első körben leállítják a The Culling 2 szervereit, lelövik a Steam oldalát, és mindenkinek visszatérítik a játék árát. Ahelyett, hogy a második részt próbálnák rendbe hozni, inkább úgy döntöttek, hogy a The Culling: Day One-t fogják visszahozni, és azt fogják fejleszteni a jövőben. Ez a verzió ingyenes lesz, és visszahoz mindent, amit a Culling rajongói szerettek az eredeti címben.

Meglátjuk, hogy ez mennyire lesz sikeres lépés, de az biztos, hogy a 36 játékosával a The Culling sokkal sikeresebb, mint a második része volt. Az új kiadás ingyenesen játszható lesz, ami valószínűleg segít majd az indulásban. Nektek hogy tetszik ez a lépés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)