Hirdetés

Hatalmas frissítéssel indult a The Culling bétája

|

A jó néhány Battle Royale-jellegű játék közül próbál kiemelkedni a The Culling is, ami nemrég egy nagy lépést tett a megjelenés felé, hiszen alfa állapotból béta időszakába lépett.

Hirdetés

A különböző sandbox túlélőjátékok érdekes mellékvágányaként indult nemrég a Battle Royale-ra és Az éhezők viadalára hasonlító játékok divatja, amihez még a Division egyik DLC-je is csatlakozott. A kisebb csapatok játékai közül a The Culling is rendkívül népszerűnek bizonyult, mostantól pedig a korai hozzáférésű játékoktól irtózó játékosok is nagyobb bizalommal próbálhatják ki.

A játék ugyanis béta fázisba lépett, aminek indulását egy méretes frissítéshez kötötte a Xaviant Games, aminem a Big House címet adták, ugyanis a rengeteg optimalizálás mellett egy új pályát is a játékhoz adtak, ami egy méretes börtönkomplexumot tesz meg a legújabb csatatérnek. Ezen kívül, ahogy a patchet bemutató blogposztban is leírják, rengeteg változtatást eszközöltek a harcrendszeren és a játékosok számára is bevezettek egy XP-alapú fejlődési rendszert, amihez loot is kapcsolódik. Ezen kívül új játékmódok, a meccseket feldobó események és kozmetikai tartalmak is készültek. A The Culling egyébként hamarosan nem csak PC-n lesz játszható, ugyanis még 2017 első felében megjelenik az Xbox Games Preview programban is.

Nektek melyik a kedvenc játékotok ebben a műfajban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)