Hirdetés

Leállt a The Culling fejlesztése

|

Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan búcsúzik az egykor ígéretes battle royale játék.

Hirdetés

Anno még nem sejthettük, hogy a battle royale műfaj akkorára növi ki magát, annyi érdeklődőt vonz, amekkorát mostanra sikerült neki. A The Culling fejlesztői is elszámolták magukat.

Hirdetés

A játék meccseiben 16 játékos vívhatott élethalálharcot. Egy hosszú, early access-es időszak után októberben megjelent, de a fejlesztő Xaviant úgy döntött, más projektekre összpontosít innentől. 

"A battle royale, avagy a műfaj, aminek mi is úttörői voltunk, milliók kedvence, és nem tudunk nem büszkék lenni arra, hogy születésének részesei lettünk. Két év elszánt fejlesztés után ideje, hogy bejelentsük, a Xaviant egy új játékon kezdett el dolgozni. Annak ellenére, hogy kicsi csapatunkat húszfősre növeltük, minden figyelmünket az új projekt köti le. Jelenleg nem tervezünk további frissítéseket a The Cullinghoz."

-írták.

A szerverek megmaradnak, de mivel a SteamCharts adatai szerint az elmúlt 30 napban az egyszerre játszó játékosok száma nem érte el a 74-et, nem tudni, ez meddig lesz még így. Kár érte, de látni lehetett előre, hogy ez lesz a sorsa - utoljára áprilisban játszottak vele sokan, akkor sikerült 1915 főt egyszerre bevonzania.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)