Hirdetés

Egyetlen játékos játszik épp a The Culling II-vel PC-n

|

Ez azért is szomorú, mert egy multiplayer játékról van szó.

Hirdetés

Kedden jelent meg a bebukott és elkaszált The Culling folytatása, de eleve csak hétfőn hallottunk róla először. Ha legalább a videók és képek azt mutatták volna, hogy a játék érdekes, és nem csak egy újabb ötlettelen, ocsmány battle royale, talán még így is rákaptak volna páran.

Hirdetés

Ezzel szemben csúcsidőben is csak 249 volt az egyszerre játszók száma, ez a SteamCharts adatai alapján mostanra 1-re zuhant. Az elmúlt 24 órában 8-an léptek be egyszerre legfeljebb, ennyi emberrel egy meccset sem lehet megtölteni. A PlayStation 4-es és Xbox One-os helyzetről nem tudunk, de ott sem lehet sokkal nagyobb tömeg. 

Meglátjuk, hogy alakul még a The Culling 2 sorsa, de lehet, hogy ez is hamar leáll. Elég bátor dolog 20 eurót kérni érte. A néhai Boss Key hasonlóan hirtelen elindított battle royale játéka, a Radical Heights 12314 egyidejű játékossal indult, ma 22 volt a csúcs, most épp 10. A PUBG-vel 1,2 millióan játszanak épp. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)