Hirdetés

The Culling - ingyen kipróbálható a hétvégén az átdolgozott túlélőjáték

|

A The Culling készítői egy méretes frissítést adtak ki a battle royale stílusba tartozó játékukhoz, amit a hétvégén mindenki kipróbálhat.

Hirdetés

A Playerunknown's Battlegrounds érkezésével újabb kihívója érkezett a battle royale műfaj népszerű játékainak, mint például a H1Z1: King of the Killnek, vagy éppen a The Cullingnak. Így az utóbbi játék készítői is belehúztak a munkába és egy ingyenes próbahétvégét is tartanak.

Ebben már az új frissítés utáni változatot próbálhatják ki a műfajjal ismerkedők, amiben például egy átdolgozott harcrendszert találhatunk. Az új változatban pélául közelharcban kombózhatunk egy sikeres támadás, blokkolás vagy lökés után, a blokkoló játékosok megtámadását pedig azzal bünteti a The Culling, hogy karakterünk egy kicsit megtántorodik. Ezzel az a készítők szándéka, hogy a már megsebzett játékosok számára is esélyt adjanak, hogy elég ügyes játékkal egy HP-előnyben lévő játékost is leverjenek.

Az inkább skill-alapú harcrendszer mellett egyébként kiterjesztett kontrollertámogatás is érkezett és a meccsekben megszerezhető erőforrásokkal való gazdálkodást is átdolgozta a Xaviant csapata. A legutolsó újítás pedig a bétaállapotban lévő The Culling ingyenes próbahétvégéjére érkezőket is segítheti, a robotok hullámait ránk zúdító túlélőmód ugyanis kiváló gyakorlás az éles meccsek előtt.

Ti kipróbáljátok majd, vagy a műfaj egy másik játéka mellett tettétek le a voksotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)