Hirdetés

The Culling: Origins - elrajtolt a Xaviant battle royale játékának ingyenes változata

|

A fejlesztők ismét nekifutnak a dolognak, és ezúttal bárki szabadon beszállhat a mókába.

Hirdetés

Hiába örvend elképesztő népszerűségnek mostanában a battle royale, a The Culling című alkotásnak valahogy nem sikerült óriási tömegeket megmozgatnia. A The Culling 2 is hamar kudarcba fulladt, de most itt a legújabb verzió, ami talán jobban elnyeri majd a játékosok tetszését.

Hirdetés

The Culling: Origins néven tért vissza a Xaviant battle royale mókája, ami ezúttal free-to-play, így bárki tehet vele egy próbát. A fejlesztők természetesen bevezettek néhány érdekes változtatást, így például bekerült egy fejlődési rendszer, tehát lehet XP-t gyűjtögetni, illetve akadnak még új fegyverek, ranglista, valamint egy olyan matchmaking, ami a játékosok képességeit is figyelembe veszi.

A játék ugyan ingyenesen játszható, de persze arra is van lehetőség, hogy valódi pénzt költsünk ilyen-olyan tárgyakra. A loot boxok sem maradhattak ki a Xaviant alkotásából, hiszen a szintlépésekkel úgynevezett Cull Crate-eket szerezhetünk, amelyekből például különféle kozmetikai cuccokat zsebelhetünk be.

Érdemes lehet visszanézniük a régi játékosoknak is, ugyanis egy mindenféle jóval megpakolt Founder's Pack üti azoknak a markát, akik korábban megvásárolták az eredeti The Cullingot.

Ti tesztek egy próbát a játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)