Hirdetés

Xbox One-ra költözik a The Culling

|

A battle royale-stílusú túlélőjátékok közül a The Culling hamarosan játszható lesz a Microsoft konzolján, de ez még mindig nem a végleges változat.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban megélénkült a verseny a battle royale-játékok piacán és úgy tűnik, a Xaviant Games egyáltalán nem akar lemaradni. Nem sokkal azt követően, hogy néhány komoly átalakítást végeztek a The Culling készítői, bejelentették az egyetlen konzolos verziót is.

Legalábbis a túlélőjáték Xbox One-változatának bejelentésében többször is szerepelt az exkluzív szó, így nem valószínű, hogy érdemes várni a PS4-es változatra, legalábbis egy darabig. Azt tekintve, hogy nemrég megerősítésre kerültek a Playerunknown's Battlegrounds konzolváltozatai is, a bejelentés egyik legfontosabb eleme, hogy a The Culling minden bizonnyal riválisánál előbb érkezik meg a Microsoft konzoljára. A Game Preview programban a félkész változat már június 2-án elrajtol, így aki már igazán kiéhezett egy battle royale-játékra Xboxon (és még nem kattant rá a Division Survival módjára), a jövő hét végén már ki is próbálhatja a játékot.

Köztetek van, aki Xboxra letölti majd a Cullingot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)