Hirdetés

The Cursed Crusade - features trailer

|

Még majd' egy hónapot kell várunk a The Cursed Crusade megjelenésére.

Hirdetés

Az előbb konzolokon, majd némi késéssel PC-n is bemutatkozó The Cursed Crusade-ről semmiképp nem állítanám, hogy egy békés, nyugodt játék lenne - pont ellenkezőleg!

A XII. század végén játszódó akció-játékban a legjobb lovagok ismét kereszteshadjáratra mennek. Azonban egy rémes átok ül rajtuk, amely következményeként még többet kell harcolniuk, kardozniuk, akciózniuk, sőt, számszeríjjal lövöldözniük, várak ajtajait ostromgépekkel betörniük stb. Miért is van rajtuk ez az átok és ez voltaképp micsoda? Kiderül a játék egyedülálló történetéből elképesztő mennyiségű kardcsattogás és végtelen mennyíségű ellenfél felkoncolása után. A játékban egy alternatív, párhuzamos létsík is található, amelyre át lehet lépni - na az még pokolibb...

Lássuk, mik a The Cursed Crusade föbb tulajdonságai:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)