Hirdetés

The Cycle - sci-fi lövöldén dolgoznak a Spec Ops: The Line fejlesztői

|

Ráadásul már képeket és egy trailert is kaptunk az elég érdekesnek tűnő projekthez.

Hirdetés

Egészen különleges alkotás volt a Spec Ops: The Line, hiszen első ránézésre egy szimpla lövöldözős mókának tűnik, ám valójában ennél sokkal komolyabb alkotásról van szó. A játék mögött álló Yager Development most pedig egy vadonatúj címen dolgozik.

Hirdetés

A The Cycle egy FPS lesz, amiben a játékosoknak különféle feladatokat kell megoldaniuk egy-egy meccs során, amelyek nagyjából 20 percig tartanak. A játéknak otthont adó bolygón számos érdekesség vár majd ránk, ugyanakkor elég veszélyes hely lesz, tehát izgalmas kalandokra van kilátás.

A játék során különféle fegyvereket és egyéb felszereléseket gyűjthetünk, de akár craftolhatunk is cuccokat. A tervek szerint a The Cycle csak PC-re fog megjelenni, és a bejelentés mellé kaptunk egy trailert, valamint egy csokornyi képet is.

Statikus látnivaló:

Nektek hogy tetszik első látásra? Azért a Yagernek tudunk némi bizalmat szavazni az eddigiek fényében, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)