Hirdetés

The Dark Knight - Grand Theft Batmobile

|

Az Eidos bejelentette saját Batman játékát, de az Electronic Arts The Dark Knight-járól egyelőre csak pletykák érkeznek.

Hirdetés

Az állítólag a Pandemic kezei között állítólag készülő The Dark Knight játékról még nem érkezett hivatalos megerősítés (leszámítva Gary Oldman elszólását), de legalább a rendszeresen befutó pletykákra lehet számítani. A legutóbbi információt a Kotaku blognak köszönhetjük: fülest kaptak, hogy a TDK a GTA féle játékmenetet erőltetné, így Batmannel szabadon bejárva Gotham utcáit osztanánk az igazságot és lengedeznénk/siklanánk felhőkarcolóról felhőkarcolóra. A játék ráadásul nem a film történetét dolgozná fel, hanem utána játszódna, ami már egymagában elég arra, hogy felkapjuk a fejünket. A szomorú hír az, hogy az informátor megerősített egy korábbi pletykát is, mely szerint azért nincs még semmi hivatalos bejelentés, mert a játék annyira gyenge, hogy nem szeretnék még nyilvánosan felvállalni. Elsősorban a harccal akadnak gondok, ugyanis nem jön ki túl jól a kamerával, s emellett még szörnyen monoton is.

 

dark-knight.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)