Hirdetés

Kiszivároghatott, hogy mikor jön a Man of Medan folytatása, a Little Hope

|

Egy német áruház volt pletykásabb a kelleténél, de ez nekünk csak jó.

Hirdetés

Az Until Dawn készítőinek új horrorantológiája a kísértethajón játszódó Man of Medannal nyitott, azonban máris leleplezték a következő felvonást, a Little Hope-ot, amely egészen más karakterekkel és helyszínen játszódik, de hasonlóan vérfagyasztó hangulatot ígér. 

Hirdetés

A Little Hope sztorijában négy kollégistának és professzoruknak kell megpróbálniuk kijutnia horrorisztikus történések közepette egy hátborzongató faluból, méghozzá a mi irányításunkkal. Korábban csupán annyit árultak el a fejlesztők, hogy a The Dark Pictures Anthology új epizódjára valamikor 2020 nyarán számíthatunk, azonban most a Reddit-felhasználók felfedezték, hogy egy német áruház, a Saturn konkrét megjelenési dátumot lőtt be a játéknak június 15-re, 30 eurós (durván 11 ezer forintos) árcédulát szabott meg neki és a fontosabb információk (például, hogy itt is lesz kétfős online co-op) mellett feltöltötte a PlayStation 4-es dobozképet is. 

Ha valós a felbukkanó premier, akkor már a nyár elején kipróbálhatjuk, hogy a Supermassive Games fejlődött-e a Man of Medanhoz képest, de azért várjuk ki a hivatalos bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)