Hirdetés

The Dark Pictures Anthology: Little Hope - már most belekukkanthatunk a folytatásba

|

Tényleg folyamatosan akarják szállítani az új részeket az alkotók, a következő 2020-ban érkezik.

Hirdetés

Már a tavalyi gamescomon is meséltek a The Dark Pictures Anthology készítői arról, hogy nagyjából hat hónaponként szeretnének megjelentetni egy új epizódot a különálló horror történeteket felölelő antológiából. Az első ilyen sztori, vagyis a Man of Medan holnap fog megjelenni, de már most lejárt a játék embargója, így szabadon lehet mesélni róla. Így derülhetett fény a stáblista után elrejtett rövidke előzetesre is.

Hirdetés

Ez a teaser trailer pedig a következő részt vezeti fel, ami a The Dark Pictures Anthology: Little Hope címet viseli. A következő epizódban egy kisvárosba látogatunk majd el, ahol meglehetősen furcsa dolgok történnek a fiatalokkal az erdőben. Az egész valahogy kapcsolódik egy fura játékbabához, mivel kiakasztó babák mindig jól jönnek egy horrorban. 

A The Dark Pictures Anthology: Little Hope valamikor 2020 folyamán fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)