Hirdetés

Parás előzetest kapott az Until Dawn készítőinek új horrorjátéka

|

A The Dark Pictures Anthology következő felvonása új helyszínnel és karakterekkel hozza ránk a frászt.

Hirdetés

Az Until Dawn után sokak számára csalódást jelentett a Supermassive Games horrorantológiájának első része, a szellemhajós Man of Medan, azonban a következő játék már egy új sztorival szeretné megborzongatni a műfaj szerelmeseit, így ismételten van esélye a stúdiónak a bizonyításra. 

Hirdetés

Eddig csupán a kurta leírásokból értesültünk róla, hogy a Little Hope játékmenetében négy kollégista és professzoruk sorsát követhetjük figyelemmel (és vehetjük a kezünkbe), miközben az említett személyek megpróbálnak kijutni horrorisztikus történések közepette egy vérfagyasztó hangulatú faluból. Az alábbi trailer azonban most egy hosszabb ízelítőt ad belőle, hogy pontosan mi vár ránk a történet során és milyen karakterek társaságában élhetjük át mindezt: 

A The Dark Pictures: Little Hope PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jön, a trailer tanúbizonysága szerint valamikor a nyár folyamán, de egy német áruház szivárogtatása alapján június 15. lehet a befutó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)