Hirdetés

Man of Medan - döntéseink súlyáról szól az új előzetes

|

Hasonlóan az Until Dawnhoz, itt is komoly hatással lesz a sztorira, hogy hogyan döntünk majd adott helyzetekben.

Hirdetés

Talán nem meglepő (mivel leírtuk már párszor), de az Until Dawn után nagyon várjuk, hogy újra kapjunk valami kellemes rettegést. A Bandai Namco és a Supermassive szépen sorban adják ki a fejlesztői naplókat, melyekben a The Dark Pictures: Man of Medan egyes részeire fókuszálnak. A legfrissebb videóban a döntéseink következményeinek fontosságára helyezték a hangsúlyt.

Hirdetés

A fejlesztő, Supermassive Games receptje az Until Dawn, a The Inpatient vagy éppen a Hidden Agenda ismeretében nem újszerű: döntéseinken múlott, hogyan ért véget a történet, ki élte túl, mi derült ki a játék központi drámájáról. Nagyjából erre számíthatunk itt is, és ennek köszönhetően többször is érdemes lesz majd újrajátszani a játékot, akár úgy, hogy társaságban vagyunk, és közösen döntjük el, mi legyen. Ez amúgy a zsáner legnagyobb előnye, interaktív közösségi horrorélményként is megállja a helyét, erre külön figyelmet is fordítanak a fejlesztők.

A The Dark Pictures: Man of Medan megjelenése augusztus 30-ára esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)