Hirdetés

Akarsz a haveroddal együtt rettegni egy kísértethajón?

|

A The Dark Pictures: Man of Medan most lehetőséget ad arra, hogy akkor is ketten parázzátok végig a játékot, ha csak az egyikőtöknek van meg.

Hirdetés

Nem igazán sikerült megugrania az Until Dawn szintjét, de azért egész jó választás lehet a The Dark Pictures: Man of Medan, ha valaki egy interaktív horrorfilmre vágyik. Ráadásul többedmagunkkal is végigjátszhatjuk, és a kiadó most egy remek megoldással ösztönöz minket arra, hogy kipróbáljuk kooperatívan is a kalandot.

Hirdetés

Mától az összes Man of Medan-játékos kap egy Friend's Pass nevű apróságot, amivel meghívhatjuk bármelyik pajtásunkat a horrorkalandba. A belépő egyetlen közös végigjátszásra érvényes a Shared Story módban (kétfős online co-op), és olyan ismerősünket is meghívhatjuk, akinek egyébként nincs meg a játék. A meghívottnak mindössze annyit kell tennie, hogy letölti a játék próbaverzióját, ezután egy frissítéssel megkapja a Passt, és már indulhat is a borzongás.

Jó hír, hogy azoknak is jár a Friend's Pass, akik 2020. január 6-ig megvásárolják a Man of Medant, így ha esetleg valakivel közösen tervezitek végigizgulni a kalandot, akkor elegendő egyetlen példányt vásárolni a játékból. Egyébként szintén mától elérhető a játékhoz a The Curator's Cut DLC, ami alternatív nézőpontokkal és jelenetekkel bővíti a játékot, ám ezek eléréséhez legalább egyszer át kell verekednünk magunkat a sztorin.

A különleges ajánlat PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhető, és még egy külön trailert is hozott mellé a Bandai Namco.

Ti meghívtok majd valakit egy közös játékra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)