Hirdetés

The Disney Afternoon Collection - régi idők Disney platformerei jönnek PC-re és konzolokra

|

A gyűjteményben hat olyan régi Nintendo játék található, ami a klasszikus Disney rajzfilmsorozatok alapján készült. Kezdődhet a nosztalgiázás.

Hirdetés

Bizonyára még sokan emlékeztek a régi szép időkre, amikor délutánonként az volt az ember legnagyobb dilemmája, hogy milyen mesét nézzen. A Capcom most úgy döntött, hogy kiad egy válogatást, amelybe olyan alkotásokat gyűjtött össze, mint a Kacsamesék vagy a Balu kapitány NES-re készült változata.

Összesen hat cím kapott helyett a gyűjteményben, játszható lesz a Chip 'n Dale: Rescue Rangers a folytatásával együtt, a Darkwing Duck, a TaleSpin, illetve a DuckTales és a folytatása is.

A játékok mellett számos extra funkciót is kapnak a vásárlók, így például bármikor visszapörgethetik játékukat vagy versenyezhetnek a többiekkel az online ranglistán. Ezen kívül különféle concept artok és zenék is bekerültek a kollekcióba, és azt is megnézhetjük, hogyan készítették el akkoriban ezeket a játékokat.

A válogatás április 18-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, az ára pedig 6000 Ft körül mozog majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)