Hirdetés

The Division 2: beköszönt a Resident Evil és a next-gen frissítés

|

A Ubisoft akciójátékának legutóbbi javítása nem csak az idén jubiláló horrorszéria előtt tiszteleg, de az új konzolok tulajdonosairól is gondoskodik.

Hirdetés

Néhány napja adtunk hírt arról, hogy a Tom Clancy's The Division 2 háza táján nagyszabású Resident Evil crossover-esemény készül, nemrég pedig megjelent az eventet tartalmazó patch is.

A 12.1-es javítás 21 teljesen egyedi kozmetikai elemmel (ruhák, hátizsák-trófeák, felvarrók) ünnepli a Capcom idén 25 éves üdvöskéjét, melyeken az eredeti Resident Evil-trilógia köszön vissza. Az egyik relikvia, Leon Kennedy rendőrtiszt egyenruhájának megkaparintásáért nem is kell mást tennünk, mint bejelentkezni a játékba. Az esemény február 2-től február 15-ig tart, s minden napján újabb megszerezhető tárgyakat oldhatunk fel.

Hirdetés

Az update másik nagy dobása a régen várt next-gen frissítés, ami a PlayStation 5, az Xbox Series X és a Series S tulajdonosainak egyaránt elérhetővé teszi a 4K/60fps módot. Ez azonban még nem minden, a javítás ugyanis 75%-kal csökkenti az optimalizáló állomások, 50%-kal pedig az optimalizáláshoz szükséges anyagok receptjeink költségét is.

Az update továbbá egy adag bugfixet is tartalmaz, ha már régen várod valamilyen bosszantó hiba javítását, itt érdemes böngészned a részletes felsorolást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)