Hirdetés

Coney Island lesz az új úticél a Tom Clancy's The Division 2-ben

|

Februárban jön a harmadik epizód, viszont a második raidet megint elhalasztották.

Hirdetés

Bár eladások tekintetében nem a vártnak megfelelően teljesített a Ubisoft játéka, a fejlesztők továbbra is pakolják bele az új tartalmakat, többé-kevésbé menetrend szerint. A játék első évére négy epizóddal terveztek, ezek közül az utolsó, az Episode 3 (mert hogy prológus volt az első), februárban jelenik meg. Pontos dátum még nincs, viszont az már biztos, hogy nem lesz tesztszerver, mivel nem piszkálgatták a balanszot érdemben, illetve nem akarják elspoilerezni a sztorit, ahogy azt sem szeretnék, hogy tovább csússzon a megjelenés.

Hirdetés

Az Episode 3 Coney Islandet nyitja meg, ahol az első játék frakciójával, a lángszórós The Cleaners-szel kell harcolnunk. Két főküldetés, egy specializáció és egy Exotic SMG, a színét a környezetnek megfelelően változtató Kameleon mindenkinek jár, a Year 1 Pass tulajdonosai pedig 2 Classified Assignmentet kapnak, valamint azonnal feloldhatják az új specit. A második raid, a Foundry valamikor később, egyelőre nem meghatározott időpontban érkezhet.

A The Division 2 márciusban ünnepli majd első születésnapját, ekkor jelenthetik be a jövőbeli terveket is. Lesz még addig pár fejlesztői livestream, egyebek mellett az Episode 3-ról is több szó esik a következő hetekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)