Hirdetés

The Division 2 - ilyenek lesznek az új Dark Zone-ok és a Conflict mód

|

Három elhatárolt zónában vadászhatunk értékes lootokra, a Conflictban pedig pörgősebb meccsekben vehetünk részt.

Hirdetés

A Massive nagy hangsúlyt fektetett az endgame tartalmak és a Dark Zone továbbfejlesztésére.

Hirdetés

A The Division 2-ben három Dark Zone-t látogathatunk meg, melyekben nagyrészt ugyanazt csinálhatjuk, amit az első játékban is. A fertőzött cuccokat használat előtt ki kell menekítenünk. A renegát ügynökök feltörhetnek ládákat és SHD-terminálokat, valamint lenyúlhatják mások cuccait.

Vadonatúj dolog a Conflict mód, amiben 4 SHD ügynök és 4 renegát eshet egymásnak külön ezekhez készített területeken, Domination és Skirmish módokban. Saját fejlődési rendszer lesz, de a jutalmakat használhatjuk a sztori módban is. A Dominationben három zóna elfoglalása és megvédése a cél, a Skirmishben pedig az öldöklés, amíg az egyik csapat újraéledési lehetőségei elfogynak.

Új módok és pályák is várhatók.

Mindent megnézhettek az alábbi trailerben, kapcsoljátok be a magyar feliratot (ami egyébként a játékban nem lesz).

A játék március 15-én jelenik meg, a zárt béta február 7-11. között zajlik majd, és az előrendelők vehetnek részt benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)