Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - ötvennél is több world boss vár majd minket

|

A The Division 2 második része bizonyos bővelkedni fog a kihívásokban, mivel gyakran elég szívós ellenfelekbe futhatunk majd bele.

Hirdetés

A The Division első része a kiadása idején tartalom szempontjából nagyon hiányos volt, de úgy lászik, hogy a folytatásnál a Ubisoft nem akarja elkövetni ezt a hibát újra.

Hirdetés

A virtuális Washington D.C. felfedezése úgy néz ki, hogy nem éppen egy séta lesz a parkban, mivel izzasztó harcok tömkelege fog minket lekötni a legfontosabb küldetések letudása után is. A fejlesztők a Redditen osztották meg a játékra várokozó rajongókkal, hogy mire számíthatnak majd. Főellenségekben bizony nem lesz hiány.

A végjáték kezdetén három Strongholdot kell majd teljesíteni, mindhárom korábbi küldetések nehezebb és tartalmasabb verziói lesznek. Az utolsó Stronghold a 30. szint eléréséig zárva marad, ha azt is kipucoljuk, akkor feloldjuk a World Tier 1-et, ami jelentős változásokat hoz a világon belül, például megjelenik a Black Tusk frakció is. Ez az új csoportosulás visszaszerzi a térkép egy részét és bizony nem lesz egyszerű visszafoglalni tőlük, mivel jóval erősebbek lesznek nálunk.

A Black Tusk a korábbi Strongholdokat is megkaparintja, ezek újbóli megtisztításával tudjuk majd feloldani a következő két World Tiert, egyúttal a fő ellenlábasok a "The Deck of 52" elnevezésű listáját is. Tehát ezen a ponton 52 speciális boss fog arra várni, hogy megküzdjünk velük. Ezek legyőzése természetesen a szokásos jutalmak mellett bónusz zsákmányt is garantálni fognak. A The Deck of 52 főellenségei nem fognak addig feléledni, amíg mindegyikükkel nem végeztünk.

Továbbá a World Tierek feloldása egy, a világban utazó Cassie The Gun Runner nevű árust is hozzáad a játéktérez. Naponta csak korlátozott időnk lesz arra, hogy megtaláljuk őt, de ha sikerrel járunk, akkor bizony nagyon különleges, az aktuális szintünkhöz igazított felszerelést is vásárolhatunk majd tőle. Ha ez nem lenne elég, akkor utána a World Tier 4-et és 5-öt is megszerezhetjük, de ezekről még nincs bővebb információ.

Titeket meggyőzött a Ubisoft rövid ismertetője? Szerintetek ezúttal jó lesz a végjáték?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)