Hirdetés

The Division 2, Gears Tactics és Nioh - ezzel játszunk a hétvégén

|

Behúzódtunk gamerkuckónkba a farkasordító hideg elől.

Hirdetés

Mindig elhatározzuk magunkat, hogy na most aztán amúgy istenigazából nekiállunk a backlogunknak és elkezdjük kihúzni a listára felvésett címeket - előtte persze végigjátsszuk, befejezzük őket.

Ebből általában az szokott lenni, hogy ideig-óráig kitart a lelkesedés, ám amint felbukkan valami friss és érdekes a horizonton, megy vissza a félbehagyott játék a polcra. Veletek is megtörtént már? Vigasztaljon a tudat, hogy nem vagytok egyedül. Megosztjuk veletek, hogy mit tolunk éppen, ti is csatlakozzatok a kommentszekcióban hozzánk!

Hirdetés

mazur - Nagyon élveztem a The Division 2-t, de ahogy véget ért a sztori, azonnal el is engedtem. Most megpróbáltam felvenni a fonalat, de másfél év után rémisztő, hogy mennyire elfelejtettem az irányítást, nem értem a kezelőfelületet, a skilleket, a modokat... És akkor még az időközben bejött újításokról nem is beszéltem. Kéne egy külön kis tutorial mód (Tutorial 2, sőt, Two-torial) az ilyen hozzám hasonló újrakezdőknek, mert ugyan ezzel terveztem játszani a hétvégén, de már nem teljesen bízok benne, hogy sikerül.

HP - Rácsúsztam egészen véletlenül a Gears Tactics kampányára, és köszönettel itt is töltöm a hétvége erre áldozható részét, de közben piszkál a gondolat, hogy félbehagyott Watch Dogs Legiont is csak be kellene fejezni már, közben Eivor is ott szomorkodik a szászok között, szóval lenne dolgom bőven, csak a munkámat kellene feladni hozzá. Vagy nem aludni. Mi legyen?

Paca - Három platformra van meg a 2016-os Hitman, de pont Xboxra nincs, amin a két folytatással játszottam, és nem fogom csak azért újra megvenni, hogy egyben legyen az egész. Dacból Google Stadián kezdtem el nyomni, ami a frissen bekötött gigabites nettel kiválóan fut, rövid menetekre pont megfelelő; nincs most kedvem semmi hosszúba belekezdeni, hagyok még egy kis időt magamnak, mielőtt mélyen elmerülnék az Immortalsban vagy az AC: Valhallában.

Csirke - Mivel a felújított Nioh 2-t már tokkal-vonóval, az összes DLC-vel befejeztem, ideje egy nagyon régóta húzódó tartozásomat is lehúzni a listáról: nagyon sokat játszottam anno az első Nioh-val, de végül sosem fejeztem be. A The Nioh Collection viszont remek ürügyet biztosított arra, hogy újra nekikezdjek, a hétvégén is William Adamst irányítva szeletelem majd a démonokat. 

Szabi - Kicsit ráakadtunk a komákkal a Green Hellre, és most már nem is halunk meg minden második percben, így pedig lényegesen élvezetesebb a kalandozás az amazóniai dzsungelben, Emellett nagyon megtetszett a nemrég korai hozzáférésben megjelent Valheim is, de egyelőre még türtőztetem magam, mert egyszerre elég egy túlélőjátékban küzdeni, mint malac a jégen - ráadásul a backlogban is sok cím figyel.

Szada - Megjött a kedvem a chillesebb játékokhoz, így valószínűleg két cím pörög majd a szabadidőmben (Game Passon keresztül): az egyik az Unravel, amit régóta szeretnék bepótolni, és tökéletes kikapcsolódásnak ígérkezik, a másik pedig a Cities: Skylines, ugyanis imádom a városépítős/menedzselős játékokat. Hogy milyen lesz egér helyett kontrollerrel, az más kérdés.

Iván - Természetesen a Super Mario 3D World + Bowser's Fury a hétvégi program, tehát Cat Mario. Mert ugyebár NEM VAGYOK MACSKA, BÍRÓ ÚR!

Kivi - Az NBA 2K21 MyTeam jelenlegi szezonjának utolsó hete kezdődött, így a hétvégi kihívásokat fogom pörgetni. A feladatok rengeted XP-t adnak, hogy pont sikerüljön majd elérni a szezonvégi jutalmat.

HunterNekiugrok egy Persona 5 Strikers második végigjátszásnak egy komolyabb nehézségi szinten, lazább tempóban, kiélvezve az ízeket. Mondanám, hogy azért, mert rohantam a teszttel, de hazudnék. Egyszerűen nem lehet csak egyszer végigjátszani egy Persona játékot.

Chava - Már a gondolatába is beleszédülök, hogy nagyjából 15 éve annak, hogy utoljára játszottam a Jade Empire-rel. A múlt hétvégén újra felraktam, és kellett egy kis idő, amíg hozzászoktam a molyrágta látványvilághoz, de ezt leszámítva pompás szórakozásban van részem. Kezdenek visszatérni az emlékek is, alig várom, hogy ismét találkozzak a John Cleese karakterével.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)