Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - ajándék játék jár az előrendelőknek

|

A vásárlók három népszerű Ubisoft-cím közül választhatnak extraként.

Hirdetés

Március elején egy nyílt béta keretében bárki kipróbálhatja majd, hogy milyen Washingtonban ügynöknek állni, aki pedig elégedett a tapasztalatival és elő szeretné rendelni a játékot, az egy ajándékban is részesül. 

Hirdetés

A Ubisoft bejelentette, hogy aki az Epic Games Store-on vagy a Uplay-en keresztül megvásárolja a játékot március 14-ig, az kap egy ingyen példányt a Watch Dogs 2-ből, a Far Cry Primalből vagy a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlandsből, mindegyik esetén nyilvánvalóan a normál kiadásra számíthatunk (az ajánlat azokra is érvényes, akik már előrendelték a játékot). 

Ha ti már előrendeltétek a The Division 2-t, akkor ezen a honlapon tudtok intézkedni az ingyen játék érdekében, ha pedig még tanácstalanok vagytok a folytatás kapcsán, akkor próbáljátok ki a március 1. és 4. közötti időszakra tervezett nyílt bétát és még mindig lazán bezsákolhatjátok az ajándékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)