Hirdetés

The Division 2 - hónapokig rejtve maradt az egyik titkos boss

|

A játék egyik fejlesztőjének kellett szólnia, hogy létezik egy titkos főellenfél, akit a játékosközösség soha nem talált meg. Pár óra múlva már le is nyomták.

Hirdetés

Trick Dempsey rendszeres szereplője a The Division 2 State of the Game fejlesztői streamjeinek. A legutóbbi adásban elmesélte, hogy van egy titkos főellenség a játékban, akit legjobb tudomása szerint még mindig nem talált meg senki, sehol nincs említés róla a fórumokon. Márpedig az a kedves boss csak arra vár, hogy csapataink kivéreztessék.

Hirdetés

Az adás alatt Dempsey adott egy tippet a nézőknek:

"Az egyik pályánkon azt veszed észre, hogy van egy nagyjából focipálya méretű terület, ahol semmi érdekeset nem tudsz csinálni, akkor ott azt javaslom, hogy nézz körül."

Néhány órával később, alig két órával később már fel is került Twitterre egy videó, amiben az egyik játékos rátalál a The Agony nevű páncélos katonára.

Aki szeretne megküzdeni vele, az itt megtalálja a pontos leírást az előhívásához. Kövessétek komolyan az utasításokat, mert a bosshoz nem vezet semmilyen útjelző, ikon vagy bármilyen nyom. Egészen meglepő, hogy manapság, amikor játékbeli titkok feltárásán több százezer fős csapattal büszkélkedő subreddit tagok dolgoznak, a The Division 2-ben maradt olyat titok, amire nem lelt rá senki, és már a fejlesztőknek kellett kacsintgatniuk, hogy végre valaki észrevegye a titkos harc lehetőségét. De szerencsére már adott lehetőség mindenki számára, próbáljátok ki, ha van kedvetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)