Hirdetés

Három Ubisoft játékot kapunk jövő márciusig, és az egyik a The Division 2

|

Az E3-on valószínűleg nagyon sokat megtudhatunk majd a The Division folytatásáról, hiszen a megjelenése sincs olyan messze.

Hirdetés

A Ubisoft pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy nagyon bejöttek a kiadó számításai, a Far Cry 5, az Assassin's Creed Origins és a Mario + Rabbids: Kindom Battle is óriási sikert aratott, miközben a Rainbow Six: Siege, a The Division és a Wildlands iránti érdeklődés továbbra is fokozatosan nőtt az elmúlt negyedévben.

Hirdetés

A pénzügyi év további része egy kicsit visszafogottabb lesz. Mint megtudtuk, 2019. március 31-ig három kiemelten fontos játékra számíthatunk: ezek a június 29-én megjelenő The Crew 2, a Tom Clancy's The Division 2, valamint egy "franchise új része". Ez azt is jelentheti, hogy Splinter Cellt kapunk idén, de a Watch Dogs 3 is szóba kerülhet. A Skull & Bonest már elhalasztották.

Egyébként a következő néhány hétben érkezik a Far Cry 3 Classic Edition, a Far Cry 5 első DLC-je, a Donkey Kong a Mario + Rabbids: Kingdom Battle-be, egy Might & Magic mobiljáték, a South Park: The Fractured but Whole switches változata, illetve indul a For Honor 6. szezonja és Rainbow Six: Siege-ben az Operation Para Bellum.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)