Hirdetés

The Division - bedőltek a szerverek az indulásnál

|

A Ubisoft egy újabb címet írhat fel a "problémás indulások" listájára, de most azért példás gyorsasággal kapcsoltak.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division nem működik online kapcsolat nélkül, és ez nem csak azért van, hogy ne lehessen lekalózkodni. A program egy multi orientált coop lövölde, így szükséges a szerverkapcsolat. Ez csak akkor gond, amikor a szerver nem akar kapcsolódni. Mint most.

A nyitáskor a játékosok megrohanták a Uplay-t, így nem csak a Division fulladt le, hanem a Ubisoft szolgáltatása is, ami magával rántotta a Rainbow Six: Siege szervereit. Amikor ezeket a sorokat írom, már egyre többen jutnak fel a szerverekre, de még mindig rengeteg játékos kap különféle hibaüzeneteket, melyeket a közösség például így hálál meg:

Két béta után azért vártuk, hogy most már nem lesz gond, de nem kell túllihegni sem, mostanra elvileg minden jól megy. Ti bejutottatok már, és ki tudtátok próbálni a programot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)