Hirdetés

Tom Clancy's The Division - a Ubisoft kitiltott egy játékost, mert az fotómódot készített

|

Érdekes és hasznos dolgot alkotott meg egy rajongó, ám közben kénytelen volt belepiszkálni a játék fájljaiba, ez pedig következményekkel járt.

Hirdetés

Közel sem olyan népszerű már a The Division, mint a megjelenésekor, de azért még mindig akadnak olyanok, akik a Ubisoft játékában töltik szabadidejüket. Valaki pedig érdekes ötlettel állt elő még régebben, amiért most sajnos megütötte a bokáját.

Hirdetés

Egy finn játékos, Matti Hietanen még 2016-ban alkotta meg a Cinematic Tools névre hallgató programot, aminek segítségével szabadon kezelhetjük a kamerát az egyes játékokban, köztük a The Divisionben is. Nemrég ismét előkerült a mod, ami a Ubisoft anti-cheat rendszerét kijátszva lehetőséget ad a játékosoknak, hogy egészen lenyűgöző képeket lőhessenek a katasztrófa sújtotta játékbeli New Yorkban.

Nem kellett sok idő, hogy a Ubisoft észrevegye a modot, és lépjen az ügy kapcsán. Hietanen nemrég a Twitteren osztotta meg a stúdiótól kapott levelet, amiben az áll, hogy a modder megsértette a szabályokat, ezért véglegesen kitiltják a játékból.

Szerintetek helyesen járt el a Ubisoft, vagy máshogy is kezelhette volna az esetet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)