Hirdetés

The Duke: Fate of Humanity kisfilm

|

Egy finn filmes a világ legtökösebb játékhőse előtt tisztelegve készítette el néhány perces alkotását.

Hirdetés

Ha hihetünk Randy Pitchfordnak, a Gearbox Software-nek és a Take Two-nak (csupa jelentéktelen porszemecske a játékipar hatalmas gépezetében), akkor 2011 első felében, talán még tavasszal felhangzanak a Megadeath akkordjai, megjelenik a Duke Nukem Forever, mi pedig eldobjuk a hajunkat. Feltéve persze, hogy maradt még valami 12 várakozással töltött év után.



No de, Duke Nukem Forever ide vagy oda, akad egy fickó Finnországban, bizonyos Paul J. Helin, aki The Duke: Fate of Humanity címmel olyan kisfilmet forgatott, amiben minden benne van, amitől Duke az aki. Nem is rabolom tovább drága időtöket. Bejglit, kakaót elő, kezdődjék a mozi!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)