Hirdetés

Az Oblivion is játszható Xbox One-on

|

Tovább bővült az Xbox One-ra költözött Xbox 360-as játékok listája, az új jövevények között üdvözölhetünk egy Elder Scrolls és egy Medal of Honor epizódot is.

Hirdetés

A közelmúltban derült ki, hogy milyen ingyenes játékokat kapnak az Xbox Live Gold előfizetők decemberben, és részben ennek kapcsán, nem sokkal később a Microsoft kihirdette a Burnout Paradise és a Rayman Legends Xbox One-kompatibilitását.

Major Nelson bejelentette, hogy a The Elder Scrolls IV: Oblivion is megkapta a maga támogatását, amellyel az egyik legnépszerűbb Elder Scrolls epizódot élhetjük át újra a Microsoft jelenlegi generációs konzolján. A vállalat azonban gondolt azokra is, akik esetleg mást szeretnének, ezért mellécsapta a Medal of Honor: Airborne-t a világháborús lövöldék szerelmeseinek, a Trine 2-t a varázslatos platformerek kedvelőinek, míg az Astropopot az ügyességi játékokra vágyóknak.

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy jelenleg Xbox One-on milyen Xbox 360-as játékokkal kapcsolódhattok ki, akkor böngésszétek végig a teljes listát

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)