Hirdetés

Elvileg ezek a klasszikus Xbox játékok futnak majd One-on is

|

Legendás játékokat vehetünk elő újra a visszafelé kompatibilitásnak hála.

Hirdetés

Az Inside Xbox mai adásában nagy bejelentésre készül a Microsoft, ami az eredeti Xbox játékok Xbox One-on futtathatóságával, vagyis a visszafelé kompatibilitás csodájával lesz kapcsolatos. A jelek szerint azonban nem kell kivárni az Inside Xbox kezdését, ugyanis már most tudni lehet, hogy mik lesznek azok a klasszikus Xbox játékok, amelyeket One-on is futtathatunk.

Hirdetés

Az Xbox Games Store-ban ugyanis április 10-i megjelenési dátummal felbukkant öt eredeti xboxos játék. Ezek cím szerint a következők: The Elder Scrolls 3: Morrowind, Destroy All Humans!, Full Spectrum Warrior, MX Unleashed, Panzer Elite Action. Fontos megjegyezni, hogy az utolsó, vagyis a Panzer Elite Action csak az Xbox digitális áruházának brit változatában bukkant fel, tehát elképzelhető, hogy ez a játék nem minden régióban lesz elérhető. 

Elég komoly címekről van szó, hamarosan pedig kiderül, hogy ezeket a játékokat jelentik-e majd be az Inside Xbox adásában. Ti örülnétek, ha tényleg futna majd a The Elder Scrolls 3: Morrowind Xbox One-on is? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)