Hirdetés

The Elder Scrolls VI - a Morrowindből derül ki, hogy miről fog szólni?

|

A lelkes rajongók egy része úgy gondolja, hogy a Morrowind már most elárulja, hogy miről fog szólni a Skyrim folytatása.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim továbbra is elég népszerű része a sorozatnak (elég csak megnézni, hány platformra portolták át), viszont a rajongók már egy ideje találgatnak, hogy vajon hova kalauzol majd el minket a nagyszabású fantasy sorozat következő része. Lehet, hogy végre sikerült találni egy támpontot?

Nyilván spoileres írás következik, aki még nem végezte ki a TES kalandokat, most inkább ne olvasson tovább!

Hirdetés

Az Imgur egyik felhasználója tette közzé azt a screenshotot, amelyen a Morrowind egyik párbeszédét örökítette meg, melyben arról van szó, hogy az Akivari nép egy újabb inváziót tervez, amit valószínűleg akkor fognak végrehajtani, amikor a birodalom meggyengül.

Ha belegondolunk, akkor ez a Skyrimben teljesül, hiszen az egész történet arról szól, hogy a Stormcloakok csoportja polgárháborút indított a Birodalom ellen, akik emiatt egy igen nehézkes és támadható pozícióba kerültek, főleg ha megcsináljuk a Dark Brotherhood küldetéssorozatot is, amelynek végén magát a császárt kell meggyilkolnunk.

A párbeszédben ugye arról is szó esik, hogy egy Hortator (ami nagyjából olyan, mint egy tábornok, csak még annál is fontosabb) akár még irányíthatná is az elfek seregét egy ilyen kritikus időszakban, ez pedig testhez álló feladat lenne egy főszereplőnek, aki a világot készül megmenteni.

Egyébként sokan azért is tartják hihetőnek ezt az elméletet, mert nem ez lenne az első eset, hogy egy korábbi epizód felvezeti a következőt: már a Morrowind egyik kiegészítője, a Tribunal is tartalmazott olyan párbeszédet, ami gyakorlatilag egy az egyben megjósolta az Oblivion sztoriját.

Persze ez még nem garantál semmit, de legalább elmondható, hogy maga az ötlet nem légből kapott. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)