Hirdetés

The Elder Scrolls Anthology - kollekció PC-re

|

A Bethesda bejelentette a minden jóval megpakolt The Elder Scrolls Anthology nevű kollekciót.

Hirdetés

Miközben javában készülődnek a The Elder Scrolls Online béta tesztjére, a Bethesda elkészített egy vaskos gyűjteményt az összes eddigi TES epizódból és elkeresztelte The Elder Scrolls Anthology névre.

A kollekció kizárólag PC-re lesz elérhető (a konzolos változatokról nincs hír) és - dobpergés majd Fus Ro Dah - tartalmazza az összes eddig megjelent The Elder Scrolls játékot, azok kiegészítését, illetve Tamriel, Iliac Bay, Morrowind, Cyrodiil és Skyrim nyomtatott térképét is.

Íme a The Elder Scrolls Anthology majdnem teljes felhozatala (két mellékszál kimaradt, a Battlespire és a Redguard):   

    The Elder Scrolls Arena
    The Elder Scrolls II: Daggerfall
    The Elder Scrolls III: Morrowind
    – Tribunal
    – Bloodmoon
    The Elder Scrolls IV: Oblivion
    – Knights of the Nine
    – Shivering Isles
    The Elder Scrolls V: Skyrim
    – Dawnguard
    – Hearthfire
    – Dragonborn

A The Elder Scrolls Anthology megjelenésére szeptember tizedikén lehet számítani művészi kialakítású dobozos formában, az árcédula pedig 80 dollárt (kb. 18.000 forintot) mutat, ami nem tűnik rossznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)