Hirdetés

The Elder Scrolls II: Daggerfall ingyen!

|

Tizenöt éves az Elder Scrolls sorozat. E jeles eseményt azzal ünnepli alkotója és kiadója, hogy mától ingyenesen letölthetővé teszi a második részét is.

Hirdetés

Talán hallottatok már néhányan a nem túl ismert Bethesda nevű kisvállalkozásról. Olyan jelentéktelen ZS-kategóriás játékokat dobtak piacra, mint a Fallout 3, vagy épp az Elder Scrolls széria (Arena, Daggerfall, Morrowind, Oblivion).



Az id Software-t is felvásárló ZeniMax birodalomhoz tartozó cég most ünnepli a The Elder Scrolls II: Daggerfall tizenharmadik, és a széria tizenötödik szülinapját, minek örömére szabadon letölthetővé tette a játékot. A Daggerfall ugyanúgy Tamriel bejárásának lehetőségét kínálja, mint az Oblivion. Futtatásához DOSBox szükségeltetik, aminek mikéntjéről a Worthplaying oldalán olvashattok részletes tájékoztatást. Felhívnám még arra is a figyelmet, hogy a sorozat első része, az Arena is szabad préda már egy ideje, s hasonlóképpen letölthető a hivatalos oldalról.



Reméljük a mai nap mintájára a következő hetekben, hónapokban is lesznek imígyen megünnepelt születésnapok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)